Baraj Dizisi 15. Bölüm Full İzle FOX TV! 24 Kasım Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 15. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 15. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 15. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 15. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 15. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyiciden tam not almayı başaran Baraj dizisi ilgi ile takip ediliyor. Yeşilçam uyarlaması olan dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yeşilçam filminden uyarlanan Baraj dizisinin başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk oynuyor. Ünlü oyuncularla dolu kadrosu ile sevilen dizi senaryosu ile de ilgi topluyor. Hayatını dolandırıcılık yaparak kazanan Zerrin ve Nehir, İstanbul’da yaşamaktadır. Nehir’in bir gün sosyal medyada tanıştığı birinden çok etkilenir ve bu hayatı bırakmak ister. Ancak Nehir’in sırları olduğu gibi konuştuğu kişi olan Nazım’ın da sırları vardır. Nazım Nehir’in fotoğrafının çok güzel olduğunu görünce ona kendi fotoğrafını atmaya utanır ve aynı barajda çalıştığı İstanbullu bir gencin fotoğrafını atar. Yalanlar üzerine başlayan bu ilişkiler her geçen gün daha karmaşık bir hal alacaktır.

Baraj Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisi geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine beklenmedik gelişmeler yaşandı. Nehir’in gerçekleri öğrendiği bölümde, Nazım ve Tarık’ın arası ise iyice açılmaya başlar.

Baraj dizisinin son bölümünde Nehir, Nazım’ın hala evli olduğunu öğrenir. Bu yeni hayal kırıklığına dayanamayan Nehir, İstanbul’a dönmeye karar verir. Nehir ve Zerrin beraber İstanbul’a giderler. Nazım’ın şimdi bir seçim yapması gerekmektedir. Ya Nehir’i kazanmak için peşinden gidecek ya da kalıp karısı Nermin ve kızı Ayşe’yi koruyacaktır. Tarık Nehir’e Nazım ile ilgili gerçekleri anlatarak Nazım ve Nehir’in arasını bozmayı başarmıştır. Ancak Nazım bunu öğrenince Tarık’a hesap sormaya karar verir. Fulya ve Kemal, Tarık’ı Nazım’ın elinden kurtarır. Bu sırada Zahra ise Halil’in yokluğunu saklamaya çalışmaktan yorulmuştur.

Baraj Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin geçen haftaki bölümünden sonra Nazım’ın seçimi merakla beklenmeye başladı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.