Kuruluş Osman Dizisi 35. Bölüm Full İzle! 25 Kasım Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 35. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 35. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 35. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda Didem Balçın, Nurettin Sözmez, Tamer Yiğit gibi isimlerin yanı sıra Cüneyt Arkın da yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarını ve Osman Bey’in mücadelelerini anlatıyor. Heyecan ve entrika dolu bölümleri ile sevilen dizide aksiyon dolu sahneler ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Kuruluş Osman Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman dizisinin 34. bölümü geçen hafta ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Osman Bey ve Nikola yüzleşmesi dikkat çekti. Osman Bey’in beylik hedefini açıklamasının da ortalı karıştırdığı bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Kuruluş Osmanlı dizisinin son bölümünde Kulucihisar’ı kurtarmaya çalışan Osman bey, Türk kızı olan Targun Hatun’un Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir. Hem Kulucihisar’ı hem de Targun Hatun’u kurtarmak isteyen Osman bey plan yapmaya başlar. Bu sırada Nikola ise Söğüt’e saldırı yapmayı planlamaktadır. Savcı bey, Yavlak Aslan’ın toyuna katılmak için obadan ayrılır. Toya davet edilemeyen Osman Bey ise abisi Savcı Bey’in karşısına dikilir. Bu sırada Ertuğrul Bey’in sağlık durumu ise kötüye gitmektedir.

Kuruluş Osman Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde yaşananlar izleyenlerin kafasında birçok soru işareti bıraktı. Osman Bey’in Kulucuhisar’ı ve Targun Hatun’u kurtarıp kurtaramayacağı ve beylik kararının nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Ertuğrul Bey’in sağlık durumununda kötüye gittiği dizini yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.