MasterChef Tek Parça 26 Kasım, 108 Bölüm Full İzle! MasterChef eleme adayı kim oldu, kim kazandı?

Masterchef 26 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 108. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 108. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 26 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 26 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yarışma programında Türkiye’nin en iyi şefi aranıyor. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda deneyimli şefler zorlu lezzetlerle yarışmacıları terletmeye devam ediyor. Yayınlandığı her gün reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8’de sevenleri ile buluşuyor.

MasterChef eleme adayı kim oldu, kim kazandı?

Ebru'nun kaptan olduğu takım ile, sefa'nın kaptan olduğu kırmızı takım amansız bir yarışa girdi. Danilo şefin özel tarifi kış bahçesi yemeğini Ebru'nun takımı kazandı. Kazanan takımın kaptanı Ebru'nun kararı ile ilk potaya giren isim UĞUR oldu. Bilindiği üzere Uğur Acun Ilıcalı Kararı ile Diskalifiye olmuştu..

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Dünyaca ünlü deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri yaratıcı sunumlarla meydana getirmelerini bekliyor. Yarışmacıların hem takım olarak hem de bireysel olarak verdikleri mücadeleler her hafta elenecek ismin belirlenmesinde etkili oluyor. Yarışmada kadro isimlerin kaldığı son bölümlerde pazar günleri eleme yapılıyor. MasterChef Türkiye programı rekabet, heyecan ve eğlence dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye 24 Kasım Programında Neler Yaşandı?

MasterChef programının son bölümü 24 kasım günü ekrana geldi. Yarışmada her salı olduğu gibi 24 kasım günü de ödül oyunu için mücadele edildi. Yarışmacıları 25 bin liralık ödül için kıyasıya mücadele ettiler.

MasterChef ödül oyununun ilk turumda mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Sevilen yarışmanın ilk turunda jüri üyeleri yarışmacılardan 4 çeşit makarna yapmalarını istedi. İlk turu 3-1 kazanan mavi takım oldu. Mavi takım yarışmacıları ödül oyunu için bireysel yarışamaya hak kazandı. İkinci turda mavi takım yarışmacıları orman meyveli tart yapmak için karşı karşıya geldi. 40 dakikalık sürenin sonunda yapılan tadımlar ile  Serhat, Uğur, Özgül ve Ebru finale kaldı. Finale kalan isimlerin yaptıkları tartları tekrar değerlendiren şefler ödül oyununun kazananını Özgül olarak açıkladı. Özgül 25 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef Türkiye 26 Kasım Programı Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının bu akşam ekrana gelecek bölümünde haftanın ilk eleme adayı seçilecek. Dokunulmazlık oyunlarının da oynanacağı yeni bölüm merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022