Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm Full İzle! 27 Kasım Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm izle makalemizle birlikte, Payitaht Abdülhamid dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Payitaht Abdülhamid dizisi ve 127. Bölüme dair tüm detaylar…

Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi entrika dolu bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Dönem dizisinde her hafta yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Tarihsel anlatımı ve heyecanlı sahneleri ile dizi izleyenleri izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Alara Turan gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra senaryosu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Osmanlı Devleti’nin çöküş dönemini anlatan Payitaht Abdülhamid dizisi, Sultan Abdülhamid’in içerde ve dışarda verdiği mücadeleleri ve hastalığı ile baş etmesini anlatıyor. Hainlerin arandığı ve entrikaların yer aldığı yapım heyecan dolu bölümleri ile büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 126. Bölümde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta 126. bölümü ile ekrana geldi. 126. bölümde Ahmet Paşa ile ilgili fikirler değişirken, Eşref Aziz ise başarılar elde etmeye başlıyor. Dizinin son bölümü heyecanlı sahneleri ile ekrana damgasını vurdu.

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde Sultan Abdülhamid’in düşmanları onu öldürmek için yeni bir girişimde bulunurlar. Abdülhamid’e zehirli bir iğne hazırlanmıştır ve vurulmak üzeredir. Ahmet Paşa ise saraya haber gönderir ve bu duruma engel olmaya çalışır. Ancak paşa geç kalmıştır. Sultan Abdülhamid’e vurulacak iğnenin önce saray eşrafından başka birine denenmesi ile zehirli olduğu anlaşılır ve Abdülhamid kurtulur. Abdülhamid haber göndermeye çalışan Ahmet Paşa ile ilgili şüphelerinden de vazgeçer. Artık başka bir paşasının mason olduğunu düşünmektedir. Bu sırada Eşref Aziz ise amele cemiyetine oynanan oyunu bozar ve işçilerin borçlanmasına engel olur. Aliye de üstündeki şüphelerden kurtulmak için kötü planlar yapmaya başlar.

Payitaht Abdülhamid 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisi merakla beklenen 127. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Dizi saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.