Gönül Dağı Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 28 Kasım Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 6. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 6. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 6. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 6. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 6. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Gönül Dağı dizisi izleyicinin takdirinin kazanmaya devam ediyor. Dizi samimi hikayesi ve sıcak anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hem duygusal hem de eğlenceli anlatımı ile Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

TRT1’in en iddialı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisinin başrollerini Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan oynuyor. Başarılı ikiliye Ege Aydan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar ve Ali Düşenkalkar gibi isimler de eşlik ediyor. Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisi bir bozkır kasabasında yaşayan Taner ve kuzenlerinin hayallerini, aşklarını ve mücadelelerini anlatıyor. Samimi anlatımı ve eğlenceli sahneleri ile sevilen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Gönül Dağı Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı dizisi geçen hafta 5. bölümü ile ekrana geldi. Dilek’in tercih yapacağı 5. bölümde heyecanlı bekleyiş devam ederken, Veysel ve Ramazan için de işler karışmaya başlar. Taner ve kuzenlerini bekleyen zor günlerin habercisi olan son bölüm ilgi ile izlendi.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Dilek kasabadaki işlerinin halletmiştir ve artık veda zamanıdır. Dilek’in gideceğini duyan Taner korkar ve onu durdurmak ister. Taner, Dilek’in gitmesine engel olmak için Gönül Dağı’na doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu sırada Veysel ise kasabada kalmaya karar vermiştir. Ancak ailesine gidip bunu söyleyemez. Önce iş bulmaya karar veren Veysel, yine hüsran ile karşılaşır. İş bulamayan Veysel babası ile yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Ramazan ise Asuman’ın kalbinin kazanmak için iş bulmaya karar verir. Benzinlikte çalışmaya başlayan Ramazan beklemediği bir anda Asuman ile karşılaşır. Aşkı ile gururu arasında kalan Ramazan ne yapacağını bilemez.

Gönül Dağı Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanında Dilek’in kasabada kaldığı görülüyor. Dilek ve Taner arasında başlayacak aşkın merakla beklendiği 6. bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.