Çukur 4.Sezon 13.Bölüm Full İzle Show TV! 30 Kasım Çukur 4. Sezon 13. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 13. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.sezon 13. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.sezon 13. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 13. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 13.Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Çukur heyecan dolu yepyeni bölümleriyle her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınladığı günden itibaren çok büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Çukur her hafta heyecanla izleniyor. Pazartesi akşamlarının sevilerek takip edilen dizisi konusu ve heyecanlı anlatımıyla seyirciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Sevilen dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00 ‘de Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Necip Memili, Öner Erkan, Mustafa Avkıran, Rıza Kocaoğlu VE Erkan Kolçak Köstendil gibi ünlü isimler yer alıyor. İddialı yapım senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Her hafta nefes kesen sahneleri ile ilgi odağı olan yapım İstanbul’un mahallelerinden olan Çukur’da Koçovalı’ların elinde bulunan düzenin mahalleye göz diken bir grup tarafından bozulması, Koçovalı’ların tam pes ettiği sırada  aileden küçük yaşta ayrılan en küçük oğul olan Yamaç’ın geri dönüp başa geçerek düzeni sağlamaya yönelik mücadele etmeye başlamasını anlatıyor. Dizide Yamaç’ın ve mahallenin yeni düşmanlarla mücadelesi her hafta merakla takip ediliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi heyecanla beklenen yeni bölümü ile geçen hafta ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizinin geçen haftaki bölümünde yine heyecan verici olaylar yaşandı. Heyecanın yanı sıra duygusal sahnelerinde yer aldığı bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi.

Sultan Ana’nın davetiyle eve geri dönen Yamaç, Selim ile duygusal anlar yaşarken Cumali Çağatay’a karşı büyük bir mücadele içindedir. Cengiz Erdenet’e beklenmedik bir çıkış yapan Yamaç yeni hamlesini planlamaya başlar. Koçovalı ailesindeki kopukluk yüzünden Yamaç çukur için Erdenet’lerle mücadele ederken Çağatay hamlesini Cumali’den tarafta kullandı.

Çukur Dizisi 4. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç’ın Cengiz karşısındaki yeni hamlesi ve Çağatay’ın Yamaç’a oynayacağı oyun merak edildi. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümü pazartesi akşamı saat 20.00’ da Show TT ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.