Doya Doya Moda 102. Bölüm Full İzle Youtube! Doya Doya Moda 1 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 102. Bölüm Full İzle Youtube! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Doya Doya Moda’da izleyici hem moda hakkında yeni bilgiler öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor. Doya Doya Moda programı hafta içi her gün saat 14.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ekranların en çok izlenen moda yarışmasında 7 büyük beden kadın kendilerini göstermek için rekabet etmeye devam ediyor. Yarışmacıların moda konusundaki iddialarını ortaya koyduğu yarışmada Seray Sever, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu jüri üyesi koltuğunda oturuyor. 7 büyük beden yarışmacıların konsepte uygun kıyafetlerini, saç ve makyajlarını değerlendiren jüri üyesi haftanın her günü 5 ve cuma günleri de 10 puan üzerinden yarışmacılara puan veriyor. Yarışmanın birincisi olacak ismin 10 bin lira kazanacağı programda her haftanın birincisi ise aktın kolyenin sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 30 Kasım Pazartesi Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda geçen hafta gerçekleştirdiği haftamın finalinden sonra dün yeniden ekrana geldi. Haftanın ilk gün yayınının yapıldığı 30 Kasım programında yine rekabet ve eğlence dolu anlar yaşandı. Doya Doya Moda programında yarışmacılar konseptlerini sunduktan sonra günün birincisi belli oldu.

Doya Doya Moda programı haftanın ilk yayınında yine eğlenceli dakikalara sahne oldu. Birben, Sabiha, Rabia, Bahar, Ceren, Özde ve Aleyna’nın birinci olmak için yarıştığı bu haftanın ilk gününde 19 puan alan Ceren birinci oldu. Favori adaylardan Özde 16 puan ile 2. olurken geçen haftanın birincisi Bahar Candan 13 puan ancak alabildi. Pazartesi günü en kötü puanı alan yarışmacısı ise 9 puan ile Aleyna oldu. Yarışmada bu hafta birinci olacak ve elenecek isimler şimdiden merak ediliyor.

Doya Doya Moda 1 Aralık Günün Birincisi Belli Mi?

Doya Doya Moda programının 1 Aralık Salı birincisi henüz belli değil. Program saat 14.00’da TV8’de ekrana gelecek. Sonrasında 1 Aralık birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.