Zuhal Topal'la Sofrada 487. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 487. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 481. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen program renkli yarışmacıları ve ilgi çekici konsepti ile beğeni toplamaya devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının her bölümünde heyecan ve eğlence de artmaya devam ediyor. Program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Her hafta 5 gelin ve 5 kaynananın katıldığı programda mutfakta kıyasıya rekabet ediliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar is jüri üyesi oluyor. Haftanın her günü başka bir gelinin evine konuk olunan programda cuma günleri kazanan isim açıklanıyor. Gelinler hazırladıkları menüyü kaynanalara ve Zuhal Topal’a sunuyor. Zuhal Topal’ın da kaynanalar ile beraber puanlama yaptığı yarışmada haftanın kazananı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının neşe dolu renkli bölümleri merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen haftanın birincisi cuma günü açıklandı. Geçen hafta yarışmacılarından Deniz Ariz’in 15 bin liralık ödülü kazanması ile final yapan program bu hafta yeni yarışmacıları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında dün yeni haftanın ilk yayını ekrana geldi. Programın pazartesi günü yarışmacısı ise Maysa Kaya oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 30 Kasım yarışmacısı Maysa Kaya, Türkmenistan mantısından çıtır tavuğa, fırınlanmış patatesten peynir kaplamaya kadar sunduğu geniş menüsü ile Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 26 puan almayı başardı. Haftanın ilk yarışmacısının birinci olabilmesi için yarışacak diğer isimlerin daha yüksek puanlar almaması gerekiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Aralık Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 1 Aralık Salı günü kimin yarışacağı ve kaç puan aldığı henüz belli değil. Haftanın ikinci yarışmacısının kim olacağı henüz açıklanmadı. program saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.