Baraj Dizisi 16. Bölüm Full İzle FOX TV! 1 Aralık Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 16. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 16. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 16. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 16. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 16. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Baraj dizisi merakla beklenen yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Barak dizisi ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Farklı hikayesi ve çarpıcı sahneleri ile dikkat çeken yapım büyük beğeni topluyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Yeşilçam’ın aynı isimli filminde uyarlama olan Barak dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Barak dizisinin başrollerini Biraz Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile sevilen dizide yalanlar üzerine kurulu bir aşk üçgeninin hikayesi anlatılıyor. Nehir, Nazım ve Tarık arasında gelişen sırlarla dolu aşk üçgeninin anlatıldığı yapımın her bölümünde heyecan yükselmeye devam ediyor. Baraj dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisi geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Nazım ve Nehir’i zor kararlar bekleyen bu bölümde heyecan verici olaylar yaşanmaya devam ediyor. Nazım ve Nehir kendi yollarını ararken, Tarık ise beklenmedik hamlesi ile her şeyi alt üst ediyor.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen 15. bölümünde Nazım zor kararı almış ve Nehir’i seçmiştir. Kararını verip Nehir’in yanına gelen Nazım’ın Ayşe’nin kaçırıldığını öğrenmesi ise işleri yeniden karıştırır. Bu sırada Nehir ise Nazım’dan uzak durmayı kabullenmiştir. Aklına söz geçirse de kalbine geçirmekte zorlanmaktadır. Nehir Ayşe’nin kaçırıldığını öğrenince bir yandan Nazım’ın yanında olmak isterken diğer taraftan ondan uzak durmak zorunda olduğunu kendine hatırlatır. Hem destek olup hem de nasıl mesafeli davranacağını bilemez. Bu sırada İstanbul’a dönen Tarık ise cinayet şüphelerini ortadan kaldırmak için sok kez baraja gitmeye karar verir. Ancak bu karar beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Baraj Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin son bölümünden sonra Tarık’ın hamlesinin nelere sebep olacağı merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.