Masumlar Apartmanı Dizisi 12. Bölüm Full İzle Star TV! 1 Aralık Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 12. Bölüm izle seçeneği ile 12. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 12. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her bölümü ile izleyiciyi şaşırtmayı başaran, psikolojik derinlikleri olan dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı çarpıcı senaryosu ve etkileyici sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi her hafta salı günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan dizi senaryosu ile de ilgi çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi kardeş olan Han, Gülben ve Safiye’nin hayatlarına İnci’nin girmesi ile nasıl değiştiğini anlatıyor. Her biri psikolojik sorunlara sahip olan kardeşlerin iyileşme hikayesinin anlatıldığı yapımda her hafta beklenmedik ve çarpıcı olaylar yaşanıyor. Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izleniyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumlar Apartmanı dizisi geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Safiye’nin hayatında inanılmaz değişimlerin yaşandığı bu bölümde Han ve İnci arasındaki duygusal yakınlık da artmaya başlar. Gülben’in ise Esat’tan vazgeçmeye niyeti yoktur.

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde herkesin aşka düşman olduğuna emin olduğu Safiye bu sefer gafil avlanmıştır. Yıllar sonra Naci’nin çıkıp gelmesi ile geçmişe doğru yolculuk yapmaya başlayan Safiye yeniden hissettiği duygularla baş etmeye çalışır. Naci’yi pencereden görme ihtimali bile onu tedirgin ederken, Naci ise karşısına dikilecektir. Bu sırada Gülben ise Esat’ın evine gider. Bu hamle hem Han’ı hem de Esat’ı zor duruma düşürür. Durumu kurtarmak isteyen İnci ise Han’a destek olmak için elinden geleni yapar.

Masumlar Apartmanı Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Safiye ve Naci’nin karşı karşıya gelmesinden sonra yaşanacaklar merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.