Zümrüdüanka 21. Bölüm Full İzle! 2 Aralık Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 21. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 21. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından Zümrüdüanka heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyor. Zümrüdüanka dizisinde yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor. Yapım  her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Ayten Uncuoğlu ve Selim Bayraktar paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda Nevşehir’in en güçlü ailelerinden Demirkan ailesinin veliahtı Serhat ile tek başına ayakta kalmaya çalışan Zümrüt’ün zorlu aşk hikayesi anlatılıyor. Karşılarına çıkan engellerle mücadele eden ikilinin hayatında yaşanan değişimlerin konu alındığı Zümrüdüanka dizisinde  heyecan her hafta yükselmeye devam ediyor.

Zümrüdüanka Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisinin 20. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Zümrüt ve Serhat arasında beklenmedik olayların yaşandığı 20. bölümde dramatik sahneler ekrana damgasını vurdu. Abbas’ın de yeniden konağa dönmeye çalıştığı son bölümde bütün cephelerde işler karıştı.

Azimet ve Deniz’in işbirliği içinde hareket etmesi Zümrüt ve Serhat ilişkisinde değişikliklere yol açmaya başlar. İkilinin ilişkisi etkilenince Serhat daha dikkatli davranmalarını önerir. Zümrüt’ün ise kafası karışmıştır. Suhandan’ın durumu da Zümrüt’ten çok farklı değildir. Hamit ile yaşananlardan sonra kafası karışan Suhandan Demirken konağına tekrar dönmek istemez. Hamit’in çevresindeki herkes bu aşktan vazgeçmesini söylese de onun Suhandan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Suhandan’ı yeniden kazanmak için mücadele etmeye karar veren Hamit onu görmeye gider. Ancak artık karşısında bambaşka biri vardır. Bununla beraber Hamit beklemediği biriyle de karşı karşıya gelir. Abbas Demirkan konağına gider ve kendinin yeniden kabul ettirmeye çalışır. Hamit ve Abbas’ın karşılaşması herkesi geri dönüşü olmayan bir yola sürükler. Bu olaydan sonra hem Demirkan konağında hem de Özgüç konağında işler çıkmaza girer ve iki aile arasında düşmanlık başlar.

Zümrüdüanka Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmelerden sonra yeni bölüm merakla beklenmeye başladı. Dizi 21. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.