Doya Doya Moda 103. Bölüm Full İzle Youtube! Doya Doya Moda 2 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en iddialı ve moda dolu yarışması her gün farklı bir gerilime neden oluyor. Sevilen yarışmanın rekabet dolu bölümleri ise ekranlara hafta içi her gün geliyor. Sabah saatlerinde en çok tercih edilen televizyon programı Doya Doya Moda’da izleyici kitlesi hem moda hem de eğlence fırsatı sunuyor. Milyonlarca kişi ise özellikle Doya Doya programı için ekran başına toplanıyor. İşte haberin tüm detayları…

Doya Doya Moda 103. Bölüm Full İzle Youtube! TIKLAYINIZ

Binlerce kişinin yakından takip ettiği moda yarışmasında farklı tarzlarda podyuma gelen yarışmacılar birbirleri arasında rekabet ediyor. Farklı tarzlar ile programda yer alan yarışmacıları Seray Sever, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu gibi ünlü modacılar puanlıyor. Haftanın her günü farklı tarzları ile programda yer alan yarışmacılara 5 puandan Cuma günleri ise 10 puandan değerlendirme yapılıyor.

Her hafta altın kolye ödüllü yarışmada en çok puanı toplayan yarışmacı haftanın ödülüne sahip oluyor. Kazanan kişiye ise 10 bin TL para ödülü veriliyor. Doya Doya Moda programının 2 Aralık Çarşamba birincisi belirli olacak. Heyecanla beklenilen programda merak edilen konular arasında kimin birinci olacağı yer alıyor.

Doya Doya Moda 30 Kasım Pazartesi Birincisi Kim Oldu?

Geçtiğimiz günlerde Doya Doya Moda programında birinci olan isim altın kolyenin sahibi oldu. Yeni haftanın konusu ve konsepti olarak yarışmacılardan istenilen şekilde hazırlanılan konseptlere puanlar verildi. Farklı tarzda sahneye çıkan yarışmacılar jüri üyeleri tarafından bir yandan yorumlanarak diğer yandan puanları belirlendi.

Birben, Sabiha, Rabia, Bahar, Ceren, Özde ve Aleyna, birbirleri ile rekabete girerek haftanın ilk gününde yaptığı konseptler ile jüri üyelerinin karşısına geçti. 19 puan alarak günün birincisi olan Ceren, Özde’ye 3 puan farkla geride bırakarak altın kolyenin sahibi oldu. 2 Aralık günü yayınlanacak yeni bölümünde kimin birinci olacağı merak edilirken en çok da hangi konseptin belirleneceği heyecanla bekleniliyor. Doya Doya Moda programının yeni bölümleri merakla beklenilirken haftanın en çok puan alarak birincisinin kim olacağı tartışılmaya başlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.