Gönül Dağı Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 5 Aralık Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 7. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 7. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 7. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 7. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 7. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sıcak ve samimi hikayesi ile beğeni toplayan yapımın her bölümü ilgi ile izleniyor. TRT1 ekranlarının en başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen Gönül Dağı başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Dizi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Mustafa Çiftçi’nin samimi bozkır hikayelerinden esinlenerek senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisinin başrollerini Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan oynuyor. Kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Ege Aydan ve Erdal Cindoruk gibi isimlerin de yer aldığı yapım her bölümü ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bir bozkır kasabasında yaşayan Taner ve kuzenlerinin uçak yapma hayallerini, Taner’in çocukluk aşkı Dilek’e olan aşkının anlatıldığı yapımda hem duygusal hem de eğlenceli sahneler ekrana gelmeye devam ediyor. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Gönül Dağı Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisi geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen yapım yayınlanan son bölümü ile yine ilgi çekmeye devam etti. Taner ve Dilek arasında yakınlaşmanın başladığı 6. bölümde uçak hayalinde de beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam etti.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde SNK uçak şirketinin kasabaya gelmesi Taner ve kuzenlerini heyecanlandırır. Uçaklarını uçurmak için büyük bir istek ile çabalayan gençlerin ise ufak bir problemi vardır. Uçak henüz uçmak için hazır değildir. Taner ve kuzenleri uçuş günü gelene kadar tüm güçleri ile çalışıp uçağı uçurmakta kararlıdır. Bu sırada Dilek de gitmekten vazgeçmiş ve kasabada kalmaya karar vermiştir. Dilek’in kalacağını öğrenen Taner ise hem büyük bir şaşkınlık hem de mutluluk yaşar. Dilek’in kendisi için kaldığını bilen Taner ona sürpriz hazırlamaya karar verir.

Gönül Dağı Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dilek ve Taner yakınlaşmasının devam ettiği bölümde, uçağın uçup uçmayacağı ise merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.