MasterChef Tek Parça 5 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 114. Bölüm Full İzle!

Masterchef 5 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 114. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 114. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 5 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 5 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Rekabet ve heyecanın her hafta daha da arttığı MasterChef programı ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan her bölümü ile reyting rekorları kıran MasterChef programının yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8’de ekrana geliyor.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye’nin jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna üstleniyor. Deneyimli şefler her bölüm yarışmacılar için zorlu lezzetleri seçiyor ve en yaratıcı sunumlarla hazırlanmalarını bekliyor. Hem takım olarak hem de bireysel olarak mücadelelerin verildiği MasterChef Türkiye programında yarışmacılar Türkiye’nin en iyi şefi olmak için kıyasıya rekabet etmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye programında son 7 yarışmacının kaldığı bugünler birincinin kim olacağı ise büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye 3 Aralık Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 3 aralık günü ekrana geldi. Haftanın ilk eleme adayının belli olacağı programda Dünya Engelliler Gününe özel konukların tadım gerçekleştirdiği programda gergin anlar yaşandı. Mehmet Şef’in sinirlendiği son bölümde, yarışmacılar arasında da gerilimler meydana geldi.

MasterChef Türkiye programının yayınlanan son bölümünde yarışmacılar ilk turda 6 farklı yemek hazırlayarak özel konuklara sunum yaptı. Mehmet Şef’in dağınıklıktan dolayı sinirlendiği ilk turda 4-3 skor ile mavi takım dokunulmazlık kazandı. İlk turu kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. İkinci turda Somer Şef’in özel tarifini hazırlayan Eray, Serhat ve Ebru arasından dokunulmazlığı kazanan isim Eray oldu. Eray en zayıf yarışmacıyı göndermesi gerektiğini söyleyerek Ebru’yu eleme postasına seçti. Eray’ın en zayıf yarışmacı tanımlamasına sinirlenen Ebru ise gerginlik yarattı. Haftanın ilk eleme adayı Ebru ile Eray arasında ufak bir tartışma yaşandı.

MasterChef Türkiye 5 Aralık Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının bugün yayınlanacak bölümünde haftanın ikinci eleme adayı belli olacak. Bursa’da çekilen programın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022