Kefaret Dizisi 3. Bölüm Full İzle Star TV! 6 Aralık Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kefaret 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, Kefaret dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Kefaret 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Kefaret 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Kefaret dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

Kefaret Dizisi 3. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Kefaret dizisi ilk bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Ekrana gelen ilk bölümü ile seyircinin takdirini kazanan dizi ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yeni bölümlerde yaşanacakların merakla beklendiği Kefaret dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

FOX TV’nin yeni yapımı Kefaret yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösteriliyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından senaryolaştırılan Kefaret dizisinde hayatı biden cehenneme dönüşen Zeynep’in hikayesi anlatılıyor. Kocası Ahmet ve çocukları ile mutlu bir hayatı olan Zeynep’in kızının kaçırıldığını öğrenmesi ile birden değişen hayatı ve onun için çırpınan Sinan komiserin yaşadıklarının anlatıldığı Kefaret dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur oynuyor. Dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile şimdiden izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı.

Kefaret Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Kefaret dizisi geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. Zeynep’in kızı ile ilgili gelişmeyi öğrendiği ve Sinan’ın hayatını kurtardığı ilk bölüm final sahnesinin ardından merak edilen ikinci bölümde Sinan Zeynep’in kızını bulmak için harekete geçer.

Kefaret dizisinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümünde Can Meltem’i öldürdüğünü düşünerek paniğe kapılır. Can’ın evden kaçması üzerine eve gelen Ahmet oğlunu bulamaz ve Meltem hastaneye kaldırılır. Zeynep ve Ahmet Can’ı aramaya başlar. Bu sırada Meltem ise hastanededir. Zeynep hastaneye giderek oğlunu polise ihbar etmemesi için Meltem’i tehdit eder. Zeynep’in aklı diğer yandan da kızındadır. Sinan Zeynep’in kızını kaçırdığını iddia eden adamın peşine düşer. Ancak kızını yeniden kaybetmekten korkan Zeynep, Sinan’a engel olur.

Kefaret Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kefaret dizisinin heyecanlı geçen ikinci bölümünden sonra Zeynep’in kızı ile yüzleşeceği 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Sinan’ın yakınlaşmaya başladığı 3. bölümde Sinan’ın Zeynep’in kandırıldığını düşünmesi ise dikkat çekti. Kefaret dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.