Zuhal Topal'la Sofrada 492. Full Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 8 Aralık 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 492. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 492. Full Bölüm İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’la Sofrada programı üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile sevilen program her bölümü ile izleyenleri ekrana çekiyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programında yarışacak renkli isimler merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana programda performanslarını sergiliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın her günü farklı bir gelinin evine misafir olunan programda gelinler en iyi menüyü ve masayı hazırlamak için kıyasıya rekabet ediyor. Zuhal Topal’ın ve kaynanaların verdiği puanlarla haftanın birincisinin belli olduğu programda eğlencede sürekli devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta cuma günü açıklanan haftanın birincisi 15 bin liralık ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 491. Bölüm Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın ilk bölümü dün ekranlara geldi. 7 Aralık günü 491. bölümü ile yayınlanan programın yeni yarışmacılarının tanıtıldığı bölümde haftanın ilk yarışmacısı hünerlerini de sergiledi. Programın 7 Aralık bölümünde yarışan isim Merve Uzal Çevik oldu. Merve Uzal Çevik kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 26 puan toplayabildi. Sempatik tavırları ile dikkat çeken yarışmacının bu hafta kazanan isim olup olamayacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. Programın diğer yarışmacıları ise Şahide Karageç, Rukiye Sadıkova, Yasemin İnce ve Tuğçe Kaya olacak. Bu hafta kazanan ismin kim olacağı merakla bekleniyor. Programın bugün yarışacak ismi de Şahide Karageç olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Aralık Yarışmacısının Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Ekranların en eğlenceli yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Şahide Karageç’in mutfaktaki hünerlerini sergileyeceği programın 8 Aralık puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.