MasterChef Tek Parça 8 Aralık 2020 118. Bölüm TV8 Canlı İzle! MasterChef 25 bin TL ödül oyununu kazanan kim oldu?

Masterchef 8 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 117. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 117. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 8 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 8 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef bu sezon da TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her bölümü ile reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye programı izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Rekabet dolu bölümleri ile heyecanı zirveye taşıyan programda eğlence de eksik olmuyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri en yaratıcı sunumlarla ortaya koymalarını bekliyor. Türkiye’nin en iyi şefi olmak için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar her bölümde en iyi performansı sergilemek için çalışıyor. Hem takım olarak hem de bireysel olarak mücadele eden yarışmacılardan her hafta bir kişi eleniyor. Her hafta elenecek ismin merakla beklendiği yarışma ilgi ile takip ediliyor.

MasterChef Türkiye 7 Aralık'ta Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programında finale doğru gidilen yeni hafta dün yayınlanan bölüm ile başladı. Yalnızca 6 yarışmacının kaldığı programda her pazartesi olduğu gibi 7 Aralık gününde de kaptanlık düellosu yapıldı. İki farklı yarışmanın yapıldığı bölümde takımlar yeniden kuruldu.

MasterChef Türkiye programının yayınlanan son bölümünde kaptanlık için mücadele edildi. İlk turda jüri üyeleri yarışmacılardan 45 dakika içinde 10 adet çöp şiş yapmalarını istedi. Tadım sonrasında şefler mavi takım kaptanı olarak Sefa’yı seçtiler. Sefa da kırmızı takım kaptanı olarak Emir’i belirlerdi. Yarışmasının ikinci turunda ise Sefa ve Emir dokunulmazlık oyunlarında takımlarına avantaj sağlamak için yeniden karşı karşıya geldi. Sefa ve Emir kaptanlık düellosunda Somer Şef’in özel tarifini hazırladılar. Yarışmacılardan takımına avantaj kazandıran isim ise Sefa oldu. Avantajın ne olduğu ise perşembe günü oynanacak dokunulmazlık oyunundan önce açıklanacak.

MasterChef Türkiye 8 Aralık Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programı bugün ödül oyunu oynanacak bölümü ile ekrana gelecek. Yarışmacıların 25 bin liralık ödül için rekabet edeceği program bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022