Zuhal Topal'la Sofrada 493. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Aralık 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 493. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 493. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program her hafta birbirinden iddialı ve renkli yarışmacıları ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gelin ve kaynanaların renkli rekabetlerinin ekrana geldiği Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışmaya katılıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Haftanın her günü farklı bir gelinin evine misafir olunan yarışmada gelinlerin kendi hazırladıkları menüler hem kaynanalar hem de Zuhal Topal tarafından tadılıyor. Yüksek puan almak için kıyasıya yarışan gelinler haftanın finalinde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olmak istiyor. Her hafta menüsü ve sunumu ile en yüksek puanı alan isim büyük ödülün sahibi olurken, programda heyecan dolu anlar yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 8 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın 8 aralık bölümünde yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Şahide Karageç’in performansını sergilediği 8 Aralık bölümünde önceki günün yarışmacısını geçip geçemeyeceği ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 8 Aralık yarışmacısı Şahide Karageç Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 22 puan almayı başardı. Haftanın ikinci yarışmacısı büyük ödülü kazanma şansını kaybetti. İlk gün performansını sergileyen Merve Uzal Çevik 26 puan almayı başarmıştı. Bu hafta yarışacak diğer isimlerin kazanmak için en az 27 puan alması gerekiyor. Haftanın birincisi olacak isim ise şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın 3. yarışmacısı bugün performansını sergileyecek. En az 27 puan alması gereken yeni yarışmacının puanı ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.