Zuhal Topal'la Sofrada 494. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 10 Aralık 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 494. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 494. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam eden Zuhal Topal’la Sofrada ilgi ile izleniyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana en sevilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana çekiyor. Sevilen yemek yarışmasında her hafta birbirinden renkli yarışmacıların eğlenceli anları ekrana yansıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışmacı oluyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın her günü farklı bir gelinin evine misafir olunan programda kıyasıya rekabet yaşanıyor. Gelinler büyük ödülün sahibi olabilmek için menülerinin en iyi şekilde kaynanalara sunmaya çalışıyor. Kendi gelinlerini birinci yapmak isteyen kaynanaların ve Zuhal Topal’ın puanları ile haftanın birincisi olan isim belli oluyor. Yarışmada her hafta kazanan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümü ile haftanın 3.günü de geride kaldı. Haftanın finaline yaklaşılan 9 aralık programında heyecan zirveye çıktı. 11 Aralık birincisinin merakla beklendiği programda haftanın 3. yarışmacısı ise Rukiye Sadıkova oldu. İddialı yarışmacı aldığı puan ile önceki 2 yarışmacıyı gerisinde bırakmayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde hünerlerini sergileyen Rukiye Sadıkova 28 puan alarak zirveye geçmeyi başardı. İlk gün yarışmacısının 26 ve ikinci gün yarışmacısının da 22 puan aldığı bu haftada geriye kalan iki yarışmacının kaç puan alacağı ise merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 10 Aralık yarışmacısı Yasemin İnci olacak. Programın 4. gün yarışmacısının aldığı puan ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.