MasterChef Tek Parça 10 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef bu akşam kim kazandı? 10 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef 10 Aralık Full tek parça izle, MasterChef 118. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 118. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 10 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 10 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Her bölümü ile reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye renkli jüri üyesi ve iddialı yarışmacıları ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Her hafta finale biraz daha yaklaşılan programda heyecan da giderek artmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri yeni bölümleri ile saat 20.00’da ekrana gelmeye devam ediyor.

MasterChef bu akşam kim kazandı? 10 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef bu akşam kanan isim Serhat Oldu... 10 Aralık MasterChef eleme adayı ise Sefa oldu...

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. Bugüne kadar birçok başarıya imza atmış deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri en iyi şekilde yapmalarını ve yaratıcı sunumlar hazırlamalarını bekliyor. Türkiye’nin en iyi şefi olmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar hem bireysel hem de takım olarak mücadele ediyor. Şeflerin istedikleri menüleri en iyi şekilde hazırlamaya çalışan yarışmacılar hafta boyunca kaptanlık oyunu ve dokunulmazlık oyunları ile yarışmada kalmak için çabalıyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği programda yeni bölümler merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 8 Aralık Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye programının 8 aralık günü ekrana gelen bölümünde yarışmacılar ödül oyunu oynadılar. Her salı olduğu gibi yayınlanan son bölümde de 25 bin liralık ödül için kıyasıya rekabet edildi. Her bir yarışmacının farklı bir tatlıyı hazırladığı programda kazanan ise arkadaşlarının puanları ile belli oldu.

MasterChef Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde son 6’ya kalan Özgül, Sefa, Barbaros, Emir, Eray ve Serhat kura ile yapacakları tatlıyı seçtiler. Tatlıların yapılmasının ardından yarışmacıların birbirilerini puanladıkları bölümde kazanan isim 21 puan alan Barbaros oldu. Barbaros’u 20 puan ile Serhat takip etti. En kötü puanı alan isim ise 13 puan ile Sefa oldu.

MasterChef Türkiye 10 Aralık Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynanacağı program rekabet dolu yeni bölümü ile ekrana gelecek. MasterChef Türkiye bugün saat 20.00’da TV8’de izleyiciler ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022