Zuhal Topal'la Sofrada 495. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 11 Aralık 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 495. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 495. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı Zuhal Topal’la Sofrada her hafta birbirinden iddialı yarışmacıları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Zuhal Topal’la Sofrada programında yaşanacaklar ve birinci olacak isim merakla bekleniyor. Program hafta içi her gün saat 16.00’da sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışmacı oluyor. Gelin ve kaynanaların takım olarak katıldığı programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal’ın da verdiği puanlarla haftanın birincisinin belli olduğu yemek yarışmasında kıyasıya mücadele ediliyor. Gelinlerin rekabetleri ve kaynanaların atışmaları ile renkli dakikaların yaşandığı program her hafta merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında en çok puanı alan ve haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor. Her hafta cuma günleri haftanın birinci olan ismi açıklanıyor. Sevilen gündüz kuşağı programı ilgi ile takip ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün haftanın finalinden önceki son bölümü ile ekrana geldi. 4. yarışmacının da performansını sergilediği 10 aralık bölümünde heyecan doruğa yükseldi. Finale 1 gün kala performansını sergileyen gelin ise Yasemin İnce oldu. Programın dünkü bölümünden sonra kazanacak isim merakla beklenmeye başlandı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 10 aralık yarışmacısı Yasemin İnce 30 puan alarak diğer yarışmacıların önüne geçmeyi başardı. Haftanın ilk 3 yarışmacısını geride bırakan Yasemin İnce’nin birinci olup olamayacağı ise merak ediliyor. Haftanın son yarışmacısı olan Tuğçe Kaya 30 puanı geçerse büyük ödülün sahibi olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Aralık Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Haftanın birincisinin heyecanla beklendiği Zuhal Topal’la Sofrada programında birinci olan isim henüz beli değil. Bugün Tuğçe Kaya’nın puanlarının belli olacağı program saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında haftanın birincisi olan ismi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.