Sen Çal Kapımı Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 12 Aralık Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sen Çal Kapımı 22. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 22. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 22. Bölüme ulaşabilirsiniz. Son bölüm hakkında reklamsız bilgi almak için ise Sen Çal Kapımı son bölüm izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 22. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yeni gününde heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizide her hafta macera dolu bölümler ekrana geliyor. Romantik komedi türündeki eğlenceli dizi her hafta izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de eğlenceli senaryosu ile beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Sitare Akbaş gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Birbirilerinden çok farklı karakterler olan Eda ve Serkan’ın mecbur kaldıkları bir aşk oyununa başlaması ve zamanla oyunun gerçeğe dönüşmesinin anlatıldığı yapımda iki aşığın macera dolu hayatları ekrana geliyor. Eda ve Serkan’ın kendileri ve çevrelerindeki insanlarla beraber sürekli yeni maceralara atıldığı yapımda heyecan ve eğlence her hafta artarak devam ediyor.

Sen Çal Kapımı 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların en sevilen yapımları arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi 21. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Sevilen yapımın son bölümünde de Eda ve Serkan arasında eğlenceli çekişmeler yaşandı. Ayfer’in de gerçekleri öğrendiği 21. bölüm heyecan dolu geçti.

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan son bölümünde birbirlerini farklı mekanlarda bekleyen Eda ve Serkan sonunda vazgeçip eve dönmeye karar verirler. Eda çok sinirlendiği Serkan’a birdaha inanmayacağını söylerken, Serkan ise Engin’e denemekten vazgeçmeyeceğini söyler. İkili arasındaki çekişme devam ederken, bir derneğin yüzü olmak için teklif alırlar. Serkan teklifi hemen reddeder. Eda ise ona inat kabul eder. Serkan Eda’nın kabul ettiğini öğrenince pişman olu ve çekimlere gitmenin bir yolunu aranmaya başlar. Bu sırada Alptekin’in büyük sırrını öğrenen Ayfer ise hesap sormaya gider.

Sen Çal Kapımı Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölüm fragmanında Eda için işlerin zorlaşacağı görülüyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.