MasterChef Tek Parça 12 Aralık Cumartesi 119. Bölüm Full izle! Masterchef'de İkinci eleme adayı belli oldu...

MasterChef 12 Aralık Full tek parça izle, MasterChef 119. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 119. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 12 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

MasterChef Tek Parça 12 Aralık Cumartesi 119. Bölüm Canlı izle! TIKLAYINIZ

MasterChef Türkiye programı her hafta heyecan solu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Finale sayılı günün kaldığı programda kazanacak isim merakla bekleniyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yemek yarışmasında her bölüm rekabet ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri merakla beklenen bölümleri ile ekrana geliyor.

Masterchef'de İkinci eleme adayı belli oldu...

12 Aralık gecesi Bireysel dokunulmazlığı kazanmak için yarışmacılar Limon meringue ve çikolata kapsül hazırladılar. Tabağı en iyi hazırlayan Barbaros dokunulmazlığı kazandı.  Bu sonuca göre barbarosun kazanmasıyla Serhat haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya çıktı.

Dünyasının en zorlu yemek yarışmasında yarışmacılar her hafta bireysel ve takım halinde çeşitli oyunlar oynuyorlar. Her hafta kaptanlık düellosu, dokunulmazlık ve ödül oyunları ile eleme postasına giren 3 isimden kimin eleneceği ise pazar günleri belli oluyor. MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda ise Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacıların hazırladıkları yemeklerin tadımını yaparak her hafta elenecek ismi belirlemeye devam ediyor. Zorlu oyunları ile rekabetin her geçen gün arttığı MasterChef Türkiye programının eğlence dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye Programı 10 Aralıkta Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 10 Aralık günü ekrana geldi. Kaptanlık düellosu ve ödül oyununun ardından ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı programda eğlenceli anlar sahneye geldi. Yarışmada heyecanın giderek arttığı 10 aralık bölümünde dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

MasterChef Türkiye programının 10 aralık bölümünde kış menüsü adı altında 5 farklı yemeği hazırlayan takımlardan kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Mavi takımdaki Serhat, Barbaros ve Sefa Somer Şef’in özel yemeği olan Mercan Refisi’nin hazırladılar. En iyi yemeği yapan isim 40 dakikanın sonunda Serhat seçildi. Barbasrosun ikinci olduğu bireysel dokunulmazlıkta en kötü yemek ise Sefa’nın seçildi. Serhat’ın da seçimi ile haftanın ilk eleme adayı Sefa oldu.

MasterChef Türkiye Programı 12 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programı bugün yeni bölümü ile ekrana gelecek. Ekibin Konya’ya gideceği ikinci dokunulmazlık oyununda seçilecek eleme adayı merakla bekleniyor. Program bugün saat 20.0’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022