İbo Show 5. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 12 Aralık 2020 Tek Parça Youtube İzle (Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün)

Televizyon tarihinin fenomen programlarından İbo Show bu sezon yeniden ekrana gelmeye başladı. 9 yıllık aranın ardından Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan İbo Show ilk yayını ile izleyicinin takdirini toplamaya başladı. Her hafta ekrana gelen programda ağırlanacak ünlü isimler ve sohbetler merakla bekleniyor.

İbo Show 5. Bölüm Full Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana çekmeye devam eden İbo Show programı yeni sezonda da büyük beğeni topluyor. Program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programa her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Müzik ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinin konuk olarak katıldığı programda müzik şöleni yaşanıyor. Eğlenceli sohbetlerin ve özel açıklamaların gündeme geldiği İbo Show programında konuklar İbrahim Tatlıses’in türkülerine eşlik ediyor. Kahkaha dolu anların ekrana geldiği program ilgi ile takip ediliyor. İbo Show programına her hafta konuk olacak isimler de merakla bekleniyor.

İbo Show 4. Bölümde Neler Yaşandı?

İbo Show geçen hafta cumartesi günü eğlence dolu 4. bölümü ile ekrana geldi. Çok özel konuklar ile eğlenceli sohbetlerin gerçekleştirildiği program uzun süre gündemde kaldı. Hem İbrahim Tatlıses’in hem de konukların magazin gündeminde yer tutan açıklamaları ve sohbetleri ilgi ile takip edildi.

İbo Show’un geçen hafta ekrana gelen bölümüne Gonca Vuslateri, Arif Susam, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu konuk oldu. Müzik dünyasının usta isimleri izleyenlere müzik şöleni yaşatırken, Gonca Vuslateri de farklı tarzı ile ekrana damga vurdu. Eğlence dolu geçen program büyük beğeni topladı.

İbo Show 5. Bölüm Konukları Kim Olacak?

İbo Show programının bu haftaki konukları merakla beklendi. Programın tanıtım filminde bu hafta Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ’ın konuk olduğu görüldü. Ünlü konukların katılacağı programın bu hafta da eğlence dolu geçmesi bekleniyor. İbo Show renkli konukları ve kahkaha dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.