Zuhal Topal'la Sofrada 496. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 14 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 496. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 496. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada eğlence ve rekabet tüm hızı ile devam ediyor. Ekranların en sevilen yemek yarışması ilgi ile takip ediliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği programda kaynanalar ise verdikleri puanlarla gelinlerini haftanın birincisi yapmaya çalışıyor. Programda yarışmacı olan gelinler hazırladıkları menüleri kendi evlerinde kaynanalara ve Zuhal Topal’a sunuyor. Haftanın en yüksek puanını almak için kıyasıya rekabet eden gelinlerden birinci olan isim ise cuma günleri belli oluyor. Eğlenceli bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken programda en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor. Programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir hafta daha geride kaldı. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen yemek yarışmasında geçen hafta da birbirinden iddialı isimler performanslarını gösterdi. 5 farklı gelinin yine hünerlerinin sergilediği 7 11 Aralık haftasında birinci olan isim ise Yasemin İnce oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta yine heyecan dolu bir hafta ekrana geldi. Zuhal Topal ve kaynanalardan 30 puan alan Yasemin İnce ve kaynanası Nuran Sencan haftanın birincisi oldu. 15 bin liralık ödülü kazanan ikili programda mutlu ayrıldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 5 gelin ve kaynananın yarışacağı 14 19 aralık haftasında yarışacak isimler ise henüz açıklanmadı. Programın 11 Aralık birincisi de belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek. Sonrasında ilk gün yarışmacısının puanını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.