MasterChef Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu: Eray! MasterChef Tek Parça 14 Aralık 2020 günü 121. Bölüm Canlı İzle!

MasterChef 14 Aralık Full tek parça izle, MasterChef 121. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 121. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 14 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 14 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı yarışmada her hafta heyecan solu anlar yaşanıyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen MasterChef Türkiye yarışmasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye programında Türkiye’nin en iyi şefi olmak ve büyük ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar, jüri üyelerinden geçer not almaya çalışıyor. Her hafta kaptanlık düellosunun, dokunulmazlık oyunlarının ve eleme oyunun oynandığı programda elenecek yarışmacıyı jüri üyeleri belirliyor. MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri en yaratıcı sunumlarla ortaya koymasını bekliyor. Programda finale az kalan bu günlerde heyecan giderek yükseliyor. Bu sezon birinci olacak yarışmacı ise merakla bekleniyor.

Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu: Eray!

Masterchef ilk beşe kalan yarışmacıları Barbaros, Serhat, Emir, Özgül ve Emir gecenin elemesinde Beef Wellington yapmak için verilen sürede yemeklerini hazırladı. Yarışmacıların hazırladığı Beef Wellington tadan şefler en iyi olarak Barbaros'u yemeğini 1. seçti. Gecenin ikincisi olarak Özgül'ü seçerken, üçüncü yemeğin sahibi Serhat oldu. Dördüncü olarak Emir'in tabağını seçen şefler, sonuncu olan tabak ise Eray'ı  belirlediler. Bu sonuca göre 14 Aralık gecesi Masterchefte ilk eleme adayı ERAY oldu.

MasterChef Türkiye 13 Aralıkta Neler Oldu, Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye programı son bölümü ile 13 aralık akşamı ekrana geldi. Eleme oyununun oynandığı bölümü ile reytinglerde yine şov yapan MasterChef Türkiye ilgi ile takip edildi. Programın sıkı takipçileri ise elenen ismin kim olduğunu merak ediyor.

MasterChef Türkiye programında her hafta pazar günleri olduğu gibi dün ekrana gelen bölümde de elenen isim belli oldu. Haftanın ilk iki eleme adayı Sefa ve Serhat olmuştu. Üçüncü eleme adayının seçileceği dokunulmazlık oyununda yarışmacılar 5 farklı yemek hazırladı. Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Böylece mavi takımın ele potasında olmayan tek yarışmacısı Barbaros da eleme adayı oldu. Barbaros, Sefa ve Serhat Somer Şef’in özel yemeğini hazırladı. Tadım sonucunda elenen isim ise Sefa oldu.

MasterChef Türkiye 14 Aralık Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında her hafta olduğu gibi bu pazartesi de kaptanlık oyunu oynanacak. Takımların yeniden kurulacağı 14 aralık bölümü merakla bekleniyor. MasterChef bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022