MasterChef Tek Parça 15 Aralık Salı 122. Bölüm Canlı izle! 25.000 TL’Lik Ödül Oyununu Kazanan Eray Oldu

Masterchef 15 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 122. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 122. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 15 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz

MasterChef Tek Parça 15 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her geçen gün heyecanının daha da yükseldiği program her hafta reyting rekorları kırıyor. Son 5 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkiye programında bu sezon birinci olacak isim merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

25.000 TL’Lik Ödül Oyununu Kazanan Eray Oldu.

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın yaptığı MasterChef Türkiye programında finale az zaman kaa heyecan zirveye çıktı. Her hafta ödül oyunları ve dokunulmazlık mücadeleleri ile kıyasıya rekabetin yaşandığı MasterChef Türkiye programında finale yaklaşılırken konsept değişiklikleri de yaşanıyor. Son 5 yarışmacısının rekabete devam ettiği programda Türkiye’nin en iyi şefi olmak ve büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar büyük bir çaba sarf ediyor. MasterChef Türkiye programında bu sezon kazanan ismin kim olacağı ve alacağı ödül ise merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 14 Aralıkta Neler Oldu, Haftanın İlk Eleme Adayı Kim?

MasterChef Türkiye programı yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Son 5 yarışmacının kaldığı MasterChef Türkiye’nin 121. bölümünde heyecan ve eğlence dolu anlar yaşandı. Yarışmacıların aileleri ile beraber performanslarını sergiledikleri 14 aralık programında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Ödül oyununun da oynandığı 121. bölümde bir yarışmacı da 25 bin liranın sahibi oldu.

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Serhat nişanlısı ile, Barbaros ve Eray annesi ile, Özgül eşi ile ve Emir de arkadaşı ile ödül oyunu için performansını gösterdi. Ödül oyununu kazanan isim Serhat oldu. Ödül oyunundan sonra 5 yarışmacı dokunulmazlık için mücadele etti. Beef Wellington yemeği için verilen 1 saatin sonunda tadımlar yapıldı. Yemeği en iyi yapan isim Barbaros olurken, Eray ise eleme postasına giren ilk yarışmacı oldu.

MasterChef Türkiye 15 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bugün oynanacak. Yeni eleme adayının belli olacağı program bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022