Zuhal Topal'la Sofrada 498. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 16 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 498. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 498. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’la Sofrada programı üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yayınlanan her bölümü ile eğlence ve rekabet dolu anları ekrana getiren programda birinci olacak isim her hafta merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışması FOX TV’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı oluyor. Her hafta 5 gelin ve kaynananın mücadele ettiği programda eğlence dolu dakikalar ekrana geliyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının mutfaktaki marifetlerini sergilediği programda büyük ödül için kıyasıya rekabet ediliyor. Gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal’dan ve kaynanalardan en yüksek puanları alarak birinci olan isim ise haftanın finalinde 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 15 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 14 18 aralık haftası heyecanla devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programda dün ekrana gelen bölümle haftanın ikinci günü de geride kaldı. Programda yarışacak diğer isimler ve kimin birinci olacağı ise merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün Büşra Marhan kaynanaları evine misafir etti. Kalabalık menüsü ve sunumu ile toplamda 24 puan alan Büşra hanım kazanma şansını kaybetti. Programın ilk gün yarışmacısı Hülya hanım aldığı 28 puan ile şimdilik zirveyi elinde tutmaya devam ediyor. Önümüzdeki 3 gün içindeki performansların sonucunda haftanın birincisi belli olacak. 18 aralıkta gerçekleşecek haftanın finali merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Aralık Yarışmacısı Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 16 aralık yarışmacısı Gülşen Genç olacak. Programın 3. yarışmacısının puanı ise henüz belli değil. program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.