Arka Sokaklar Dizisi 570. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 570. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 570. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 570. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Heyecanlı ve aksiyon dolu bölümleri ile ilgi çeken yapım reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Tekrar bölümleri ile bile en çok izlenen dizilerden biri olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi her hafta cuma günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kanal D ekranlarının en başarılı yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi hem heyecan solu senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni topluyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar gibi başarılı isimler yer alıyor. 15. sezonu ile ekrana gelen dizide İstanbul Asayişi'nde ki özel bir ekibin suçlularla olan mücadeleleri ve bir aile gibi birbirlerine olan bağlılıkları anlatılıyor. Bu özel ekibin hem mesleklerine olan bağlılıkları hem de aile hayatlarının ekrana geldiği yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 569. Bölümde Neler oldu?

Arka Sokaklar dizisi geçen hafta 569. bölümü ile ekrana geldi. Aksiyon dolu sahneleri ile ilgi çeken dizide Engin ve Mesut için zor günler yaşandı. Engin’in sevdiği kadının hayatını kurtarmak için mücadele ettiği bölümde Mesut ise yeni bir karar vermek zorunda kalır.

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümünde Servan’ın Başak’ı kaçırması üzerine ekip harekete geçer. Hem sevdiği kadının hem de bebeğinin hayatının tehlikede olması Engin’i delirtir. Engin’i durduramayacaklarını bilen ekip onunla beraber tehlikeli bir operasyona başlar. Bu sırada Selin’e saldırı düzenleyen Maksut yakalanır ve sorguda emri Servan’dan aldığını itiraf eder. Sorguyu yapan Mesut ise deliye döner. Başak'ın hayatını kurtarmak için tehlikeli operasyon devam ederken, Hüsnü’nün müstakbel kayınbabası emniyete düşer. Hüsnü bununla uğraşırken Mesut da yeniden alkol içmeyi bırakır.

Arka Sokaklar Dizisi 570. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen don bölümünde Mesut’un nereye gittiği merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.