24 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İlk önlüğü kim aldı? MasterChef bu akşam kazanan isim kim?

Masterchef 24 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 128. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 128. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 24 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 24 Aralık 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef rekabet dolu bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışmada her bölüm yaşanacaklar ve her hafta elenecek isim merakla bekleniyor. Çeyrek final heyecanının yaşandığı program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8’de ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu yemekleri en iyi şekilde yapmasını bekliyor. Son 4 yarışmacının kaldığı ve rekabetin giderek arttığı program ilgi ile takip ediliyor. Bu sezon MasterChef Türkiye birincisinin kim olacağı ise merakla bekleniyor.

24 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? İlk önlüğü kim aldı? MasterChef bu akşam kazanan isim kim?

24.12.2020 gecesi Masterchefte eleme gecesinde 75 puan alan Serhat birinci oldu. Özgül ise daha düşük olan 63 puan alarak Masterchete pazar günü yapılacak eleme gecesinin 3. adayı oldu.

MasterChef Türkiye 22 Aralıkta Neler Oldu, Kim Eleme Postasına Gitti?

MasterChef Türkiye programı 22 Aralık salı günü heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde çeyrek final heyecanı devam etti. Programda kalan son 4 yarışmacının arasından kimin eleneceğinin merak edildiği bu süreçte 22 Aralık bölümü de ilgi ile izlendi.

MasterChef Türkiye 22 Aralık programında haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayının Emir olarak belirlenmesinin ardından Barbaros, Özgül ve Serhat ikinci eleme adayının seçileceği gecede tezgah başına geçti. Toplam 3 tur yemek yapılan çeyrek finalde yarışmacılar ilk turda Şef Ömür Akkor için yemek hazırladılar. Şef Ömür Akkor için sarımsaklı pilav ve birçok farklı yemeğin hazırlandığı gecenin sonunda tüm turlardan en yüksek puanı alan isim Özgül oldu. Özgül 73 puan ile birinci olurken eleme potasına giren isim 59 puan alan Barbaros oldu.

MasterChef Türkiye 24 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının bugün ekrana gelecek bölümünde eleme potasına girecek son yarışmacı belli olacak. Üçüncü yarışmacının da eleme potasına gireceği 24 Aralık programında bir kişi ise bu hafta eleme tehlikesi ile karşı karşıya kalmayacak. MasterChef Türkiye’de çeyrek final heyecanının yaşandığı yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022