Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 26 Aralık Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 10. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 10. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 10. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 10. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gönül Dağı dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Samimi hikayesi ile ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Altan, Gülsüm Ali ilhan, Ferdi Düşenkalkar, Ege Aydan gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden ekrana uyarlanan yapımda Anadolu kasabasında yaşayan Taner ve kuzenlerinin macera dolu hayatları ve hayalleri anlatılıyor. Gönül Dağı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de sıcak anlatımı ile büyük beğeni topluyor.

Gönül Dağı Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun başarılı yapımlarından Gönül Dağı geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Taner ve kuzenlerinin büyük felaketle karşılaşması üzüntülü sahneleri ekrana getirirken, Ramazan ve Asuman’ın yolculuğu ise beklenmedik bir şenliğe sebep olur. Dizinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümde uçağın patentinin çaldırılması ile Taner yıkılır. Uçağın patentini başkasının çalması ile büyük bir yıkım yaşayan Taner’in yardımına ise Abdullah koşar. Dilek umutsuzluğa düşen Taner ve kuzenlerinin en büyük destekçisi olurken, patent için dava açmaya karar verirler. Zeynep stajer olarak çalıştığı avukatlık bürosundan yardım alarak patenti çalan kişiyi öğrenir. Kasabalı ise bu kişinin kimliği karşısında şok olur. Bu sırada Kırşehir’de ses yarışması düzenleneceğini öğrenen Asuman her ne kadar katılmak istese de babası buna izin vermez. Ramazan Asuman’ı ses yarışmasına götürmek için plan hazırlar. Ancak bu yolculuk kasabada kız kaçırma olarak yorumlanır ve eğlence başlar.

Gönül Dağı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinde Taner ve kuzenlerinin uçağın patentini nasıl geri alacağı merak konusu oldu. Dilek ve Taner yakınlaşmasının da dikkat çektiği Gönül Dağı dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.