MasterChef Tek Parça 26 Aralık Cumartesi kim kazandı? Masterchef Türkiye 2. Finalist Kim Oldu?

Masterchef 26 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 129. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 129. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 26 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 27 Aralık Cumartesi 130. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen program her hafta reytingleri ile şov yapıyor. Büyük ilgi gören MasterChef Türkiye yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana çekiyor. Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışması her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor.

MasterChef Tek Parça 26 Aralık Cumartesi kim kazandı? Masterchef Türkiye 2. Finalist Kim Oldu?

26 Aralık Cumartesi gecesi yapılan yarışmada, yarışmacılardan Barbaros Finale giden ikinci İsim oldu. 27 Aralık Pazar günü eleme gecesinde yarışacak isim olarak Emir ve Özgül oldu.

TV8 ekranlarının başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu jüri üyeliği yapıyor. Yarışmacılardan zorlu lezzetleri en iyi şekilde ortaya koymalarını bekleyen şefler, tadımlarla en iyileri seçiyor. Her hafta pazar günleri 1 yarışmacının programa veda ettiği konseptte farklılıklar yaşanmaya başladı. Son 4 yarışmacının kaldığı ve çeyrek final heyecanının yaşandığı MasterChef Türkiye programında rekabet her geçen gün artarken bu sezonun birinci olacak ismi de merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 24 Aralık Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programı son bölümü ile 24 aralık günü ekrana geldi. Programın 19. haftasında eleme postasına giren 3. isim belli oldu. Yarışmanın ilk finalistinin de açıklandığı 24 aralık programında heyecan doruğa çıktı. MasterChef Türkiye programı son bölümü ile heyecanı zirveye taşıdı. Finale kalan ilk isim ise şaşkınlık yarattı.,

MasterChef Türkiye programının 24 aralık bölümünde son eleme adayı olacak isim belli oldu. Serhat ve Özgül’ün mücadele ettiği 24 aralık bölümünde kıyasıya rekabet sürdü ve heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yarışmacılar Şef Fatih Tutak’ın tabağı, yaratıcılık oyunu ve Mehmet Şef’in özel menüsü için karşı karşıya geldiler. Programın 24 aralık bölümünde 3 turda alınan puanların toplamına göre son eleme adayının da belli olduğu gecede finale ismini yazdıran kişi serhat oldu. Özgül 63 puan ile eleme postasına giderken gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef Türkiye 26 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında bu hafta yarışacak 3 eleme adayı belli oldu. Son 4 yarışmacının kaldığı programda elenecek isim merakla bekleniyor. Program yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022