Kefaret Dizisi 7. Bölüm Fragmanında Her Şey Birbirini Girdi! Sinan Öyle Bilgilere Ulaştı Ki Dizinin Rengi Resmen Değişiyor! -VİDEO

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi, yayınlanan 7. bölüm fragmanı ile öfke nöbetleri ile dolu yeni bir bölüm hakkında ipuçlarını izleyici ile buluşturdu.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi, yayınlanan 7. bölüm fragmanı ile öfke nöbetleri ile dolu yeni bir bölüm hakkında ipuçlarını izleyici ile buluşturdu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Mine Kılıç gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi, masum aşk hikayesi ile izleyicilerin beğenisini kısa sürede kazandı.

Münevver’in Ahmet’e attığı mesajı fark ederek ortadan kaybolan Zeynep ve Sinan’ın yerine Ahmet’in öfke patlaması korkutur. Can ise Melisa’nın babasına yakalandığı için başı derttedir. Can’ı nelerin beklediği yeni bölümde izleyicilerin cevabını en çok merak ettiği soruların başında gelmektedir. Ahmet ise hayati tehlikeyle karşı karşıyadır ve sahte akrabaların elinde evlenmeye zorlanmak için tutulmaktadır.

Sude ile ilgili merakla beklenen DNA raporu, Zeynep’in hayatını tamamen değiştirecek bilgiler içermektedir. Sinan, Elif’in kaçırılması olayının peşinden giderken ulaştığı sürpriz bilgilerle yeni bölüme damgasını vururken, Zeynep ile Sinan’ın filizlenen aşkı da izleyicilerin yüzünde güller açtırmaktadır.

Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisi, izleyicileri hikayenin içinde hissettirecek yeni bölümü ile bir haftanın daha sabırsızca beklenmesine yol açacak. İzleyicilerin kahramanlarımız etrafında dönen dolaplar ile başını döndürmeyi başaran sevilen dizi, aşkın en masum ve çıkarsız halinin onca kötülüğe rağmen ayakta kalabileceğini göstererek umudun her zaman var olduğunu yeni bölümde de hatırlatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.