Zuhal Topal'la Sofrada 506. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 21 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 506. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 506. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada 3. sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların eğlenceli çekişmesi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışması ilgi ile takip ediliyor. Her hafta 5 gelin ve kaynananın kıyasıya rekabet ettiği programda yaşanan eğlenceli dakikalar seyirciyi ekrana çekiyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine misafir olunan Zuhal Topal’la Sofrada programında yarışmacılar kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Büyük ödülü kazanmak için yarışan gelinlerden hangisinin birinci olduğu ise cuma günleri haftanın finalinde belli oluyor. Haftanın kazanan ismi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Hafta içi hergün ekrana gelen renkli yarışma ilgi ile takip ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Aralık Cuma Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 21 25 Aralık haftası da geride kaldı. Programın sıkı takipçileri ise birinci olan ismi araştırmaya devam ediyor. Programda 5 iddialı yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği 21 25 Aralık haftasında yine eğlence dolu anlar yaşandı. Haftanın birincisi ise Tuğba hanım oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programı 25 Aralık günü geçen haftanın son programı ile ekrana geldi ve haftanın birincisi belli oldu. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan alan Tuğba hanım ise birinci oldu ve 15 bin liralık ödülü kazanarak programdan mutlu ayrıldı. Geçen haftanın yarışmacılarından 22 puan alan Gamze hanım ise sonuncu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 28 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yeni hafta başlıyor. Bu hafta da birbirinden  iddialı 5 gelin ve kaynananın yarışacağı programda puan durumu ise henüz belli değil. Haftanın ilk yarışmacısının puanı açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.