Uyanış Büyük Selçuklu 14. Bölüm Full İzle TRT1! 28 Aralık Uyanış Büyük Selçuklu 14. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 14. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 14. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 14. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TRT1 ekranlarının başarılı yapımında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Heyecan dolu bölümleri ve aksiyonlu sahneleri ile büyük beğeni toplayan yapım her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

TRT1 ekranlarının en başarılı yapımlarından biri olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi birçok ünlü ismin yer aldığı yapımda Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadeleleri anlatılıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 13. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıyan yapımda Melikşah’ın Andreas’ın öldürülmesini istemesi ve Sencer’in Batuniler’in tuzağından nasıl kurtulacağı merak konusu oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Hasan Sabbah’ın oyunları ile kafası karışan Arslantaş Nizamülmülk’e büyük bir yara verir. Bu sırada Batuniler tarafından etrafları sarılır. Kurtulmak için çözüm arayan Sencer’in ise yine hayatı tehlikededir. Bu sırada Şelemzar’da olan patlama Melikşah’ı zor durumda bırakır. Birçok kritik yerin hasar aldığı bu patlamada Andreas’ın parmağı olduğunu anlayan Melikşah Bizans ile dostluğun devam ettirilmesi için Andreas’ın öldürülmesini ister. Andreas ölümden kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Bu sırada Gevher hamileliğini bahane ederek Turna’yı saraya çağırır. Geldiğinde Seferiye Hatun’u muayene eden Turna onu hasta eden kandili fark eder. Ancak bunu açıklamak için abluka altındaki Nizamülmülk’ün gelmesini beklemesi gerekmektedir.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından Seferiye hatunun hastalığının Terken'in suçu olduğunun ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Sencer’in ablukadan nasıl kurtulacağının da merakla beklendiği 14. bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.