Çukur 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı İzle! İntikam Savaşında Bu Bölüm Sürpriz Bir İsmin Defteri Dürülecek!

Show TV ekranlarının sansasyonel dizisi Çukur, yayınlanan 4. sezon 18. bölüm fragmanı ile aksiyon dolu bir bölüme daha merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Necip Memili ve Perihan Savaş gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide intikam hamleleri ardı ardına patlıyor.

Show TV ekranlarının sansasyonel dizisi Çukur, yayınlanan 4. sezon 18. bölüm fragmanı ile aksiyon dolu bir bölüme daha merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Necip Memili ve Perihan Savaş gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide intikam hamleleri ardı ardına patlıyor. Aksiyon dolu anların bir an olsun izleyiciyi boş bırakmadığı dizide, Koçovalılar ve Erdenetler savaşı giderek kızışıyor.

Erdenetler’de yaprak dökümünün devam edeceği görülen fragmanda, Kulkan Erdenet’in ölüp ölmeyeceği izleyicileri resmen heyecandan titretecek. Kulkan’ın Yamaç’ın hayatında önem verdiği iki kadını kaçırmış olması ile şimşekleri üzerine çekerken, Yamaç’ın Kulkan Erdenet’i nasıl tuzağa düşüreceği ise yeni bölümün temalarından birini oluşturacak.

Selim’in ölümü ile sarsılan dizide kısasa kısas devam ederken, dizi resmen intikam dizisine döndü! Seyircinin bir an olsun ekranlardan gözünü alamadığı dizide, sıradaki ismin hangi aileden kim olduğu sürekli soruluyor. 4. sezonun 18. bölümünde intikam sırasının Koçovalılarda olduğu görülürken, Erdenetlerin nasıl karşılık verecekleri de izleyicinin merak ettiği sorular başında geliyor.

Yamaç’ın abisi Selim’in ölümü ile resmen dengesinin şaştığı Çukur’da, yeni bölümde yine Erdenetleri problemler bekliyor. İntikam hırsı ile yanıp tutuşan Yamaç, verdiği “Erdenetlerin soyunu kazıma” sözünü tutabilecek mi? Erdenetlerden ilk kim ölecek? Tüm soruların yanıtları Çukur’un yeni sezon 18. bölümünde yanıt bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.