Zuhal Topal'la Sofrada 507. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 29 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 507. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 507. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda yaşanacaklar ve haftanın birincisi olacak isim merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının sevilen programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde yarışıyor. Kaynanaları ile yarışmaya katılan gelinler haftanın bir günü diğer kaynanaları ve Zuhal Topal’ı evlerinde ağırlayarak marifetlerini sergiliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal ve kaynanaların puanları ile haftanın en iyi yarışmacısı belli oluyor. Her hafta cuma günleri gerçekleşen haftanın finalinde en yüksek puanı alan gelin belli oluyor. Hafta boyunca kıyasıya mücadelenin devam ettiği programda kazanan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 28 Aralık Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. 28 aralık 1 ocak haftasında yarışacak gelin ve kaynanaların tanıtıldığı bölümde haftanın ilk yarışmacısı da performansını sergiledi. Programda eğlence ve rekabet dolu yeni bir hafta başlamış oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında birbirinden iddialı yani yarışmacıların tanıtıldığı 28 aralık programında haftanın ilk yarışmacısı Altın Setirmyradova ve kaynanası Nevin Çirmenli oldu. Kendilerine güvenleri tam olan ikili dün performanslarını sergiledi. Birinci olmak için elinden geleni yapan Altın hanım kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 27 puan almayı başardı. Altın hanımın birinci olup olamayacağı şimdiden merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Aralık Yarışmacısı Kim Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ikinci yarışmacısı Seda Şanlı ve kaynanası Semiha Şanlı olacak. Seda Şanlı’nın kaç puan aldığı ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.