Zuhal Topal'la Sofrada 508. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 30 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 508. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 507. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı ilgi ile izleniyor. FOX TV ekranlarının en çok sevilen gündüz kuşağı programında her hafta birbirinden renkli yarışmacılar performanslarını sergiliyor. İddialı yarışmacılar ve renkli sunumu ile sevilen Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında 5 gelin ve kaynana takım halinde yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Hazırladıkları menüler ile en yüksek puanları almaya çalışan gelinler haftanın finalinde büyük ödüle sahip olabilmek için kıyasıya yarışıyor. Her hafta Zuhal Topal ve kaynanalardan en yükse puanları almayı başaran gelinin 15 bin liralık büyük ödülü kazandığı programda heyecan son bulmuyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 29 Aralık Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Bu haftada birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği yarışmada eğlenceli anlar ekrana geliyor. Yarışmanın sıkı takipçileri ise haftanın ikinci yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını araştırıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün yarışan isim Seda Şanlı oldu. Kalabalık menüsü ile kaynanaları evinde ağırlayan iddialı yarışmacı haftanın ilk yarışmacısı Altın hanımı geçmeyi başardı. Bu haftanın ilk yarışması Altın hanım toplam 27 puan alırken, Seda hanım ise kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 29 puan almayı başardı. Renkli yarışmacının aldığı 29 puanının birinci olmasına yetip yetmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 30 Aralık Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında haftanın 3. yarışması bugün performansını sergileyecek. Şeyda Ayata Şahin’in hünerlerini sergileyeceği 30 aralık puan durumu ise henüz belli değil. Programın yeni bölümü yayınlandıktan sonra Şeyma hanımın puanını haberimizden öğrenebilirsiniz. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.