Sadakatsiz Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 30 Aralık Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sadakatsiz 12. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sadakatsiz dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sadakatsiz 12. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sadakatsiz 12. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sadakatsiz dizisi ve 12. Bölüme dair tüm detaylar…

Sadakatsiz Dizisi 12. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonunun en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz çarpıcı bölümleri ile her çarşamba ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının en başarılı yapımlarından olan Sadakatsiz reytinglerde zirvede yer alırken sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri oluyor. Her hafta çarpıcı bölümleri ile sosyal medyada gündem yaratan dizinin yeni bölümlerinde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk yer alıyor. İkiliye yapımda Melis Sezen ve Burak Sergen gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. Kocası Volkan ve oğlu Ali ile yaşadığı mutlu hayatın aldatıldığını öğrenmesi ile dağılan Asya’nın intikam almak için başladığı oyunların anlatıldığı dizi her hafta ilgi ile izleniyor.

Sadakatsiz Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Sadakatsiz 11. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar büyük yankı uyandırdı. Asya’nın yaşadığı saldırı şok etkisi yaratırken Volkan ise yeni hamleler yapmaya devam eder.

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Asya aldığı tehditlerden ve evine yapılan saldırıdan dolayı tedirginlik duymaya başlar. Oğlu Ali içinde endişelenen Asya her şeye rağmen Volkan’ı hayatlarında uzak tutmakta ve Ali ile iki kişilik hayatlarına devam etmekte kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar karşısında Derin ise huzursuz olmaya başlamıştır. Derin her ne kadar rahatsız olsa da Volkan’ı idare etmek ister. Bu sırada Gönül de bu oyunun bir parçası olmaya karar verir. Gönül kendi istekleri doğrultusunda yeni planlar yaparken, Volkan ise hem Asya hem de arkadaşları için tehlike haline gelmeye devam eder. Çevresinde yaşananlardan kötü etkilenen Ali ise okulda beklenmedik sorunlar yaşamaya başlar.

Sadakatsiz Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin 11. bölümünün final sahnesinde Asya’ya saldırılan kişinin kim olduğu büyük merak uyandırdı. Asya’nın bayılttığı kişinin kim olduğunun belli olacağı 12. bölüm merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.