Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm Full İzle! 31 Aralık Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var Mı?

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

  ATV ekranlarında üçüncü sezonu ile yayınlanmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Reyting rekortmeni dizide yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kendilerini beklemedikleri bir anda Çukurova’da bulan Yılmaz ve Züleyha’nın mücadele ile dolu zorlu aşk hikayeleri anlatılıyor. Dizi her bölümü ile heyecanı zirveye taşımaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 78. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 78. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yılmaz ve Demir arasında eriyen buzlar dikkat çekerken, Müjgan’ın atacağı yeni adımlar ise merak edildi. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünde Demir ve Müjgan boşanmayı kabul ederler, bu haberin üzerine Yılmaz ve Züleyha oğulları Adnan’ı da alarak yeni evlerine yerleşirler. Demir ve Züleyha beraber mahkemeye giderken Yılmaz ise Kerem Ali’nin hastaneye götürüldüğünü öğrenerek fırtına gibi evden çıkar. Yılmaz’ın panikle kullandığı arabasının uçurumdan yuvarlanması üzerine Züleyha panik içinde yardım isterken, Demir Yılmaz’ı arabanın içinden çıkartır ve hayatını kurtarır. Demir Yılmaz’ı apar topar hastaneye götürdükten sonra herkes Demir’e nasıl teşekkür edeceğini şaşırır. Yılmaz da uyandığında ebedi düşmanının hayatını kurtardığına inanamaz. İkili arasındaki düşmanlık biterken yaşanan onca şeye rağmen hiç kimse Müjgan’a ulaşmayı başaramaz.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Bu Akşam Dizi Yayınlanacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen 79. bölümü ise bu akşam ekrana gelmeyecek. Bir Zamanlar Çukurova Yılbaşı sebebi ile yayına ara verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.