Sen Çal Kapımı Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 2 Ocak 2021 Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı bu sezon da başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in paylaştığı dizide Eda ve Serkan’ın macera ve zorluklarla dolu aşkları eğlenceli bir dil ile anlatılıyor. Dizi her hafta cumartesi günleri yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Eda ve Serkan yeni bir başlangıç yapmak isterken, Semiha hanımın gelişinin ikilinin hayatını nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Eda ihale konusunda Balca’nın tuzağına düşmez ancak gizemli ortağın Eda’nın babaannesi çıkması ortalığı karıştırır. Bu olaya çok sinirlenen Serkan ofisi terk eder. Gerçekleri anlatmak isteyen Eda da Serkan’ın peşinden gider ancak Serkan’ın onu dinlemeye niyeti yoktur. Eda vazgeçmez ve Serkan ile konuşabilmenin yollarını aramaya başlar. Bu sırada şirketin boş kalmasını fırsat bilen Semiha ise toplantı düzenler. Herkese karşı güç gösterisi yaptığı toplantının ardından yeni adresi ise Ayfer hanımın evi olacaktır. Ayfer ise Aydan ile beraber Seyfi’yi annesinden korumak için yeni bir plan yapar. Bu sırada Eda Serkan’la konuşmayı başarır ve olanlardan kendisinin de haberi olmadığını anlatır. Eda ile Serkan ilişkilerinin çok yıprandığını düşünürken Serkan Yılbaşı gecesi yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Ancak babaannesinin tehditlerinden korkan Eda bu konuda kararsızdır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan heyecan dolu son bölümünün ardından şirkette yaşanacak değişiklikler merak konusu oldu. Eda ve Serkan arasındaki karışıklığın devam ettiğinin görüldüğü 25. bölüm fragmanından sonra dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.