Zuhal Topal'la Sofrada 512. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak 2021 Günün Birincisi Kim Oldu?

FOX TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan gelinin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olduğu programda her hafta birbirinden renkli yarışmacılar yer alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 1 Ocak Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. Her hafta birbirinden iddialı yarışmacıların ekrana geldiği programında 28 Aralık 1 Ocak haftasında birinci olan ismi ise merak ediliyor. Programın sıkı takipçileri 1 ocak haftanın birincisi olan ismi merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programı geçen haftanın son bölümü ile 1 Ocak Cuma günü ekrana geldi. Haftanın final günü büyük ödülü kazanan yarışmacı belli oldu. Geçen hafta 22 puan alan Şeyda hanım haftayı son sırada tamamlarken, 28 puan alan Altın hanım ise birinci oldu. Seda hanım ve Eda hanım 27 puan alarak 1 puan ile birinci olma şansını kaçırırken, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olan Altın hanım ise programda mutlu ayrıldı. Zuhal Topal’la Sofrada programında heyecan ve rekabet dolu bir bölüm daha geride kaldı. Yeni haftanın yarışmacıları ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Ocak Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni yılın ilk haftası ile bugün ekrana gelmeye başlayacak. 4 8 ocak yarışmacılarının kim oldukları ve ilk gün yarışmacısının kaç puan aldığı ise izleyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta yarışacak isimler henüz açıklanmadı. 4 ocak yarışmacısının kim olduğu ve kaç puan aldığı henüz belli değil. Puan durumu belli olduktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.