Çukur 4.Sezon 18. Bölüm Full İzle Show TV! 4 Ocak 2021 Çukur 4.Sezon 18. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda da reyting rekorları kırarak yayın hayatına devam eden Çukur dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan Çukur dizisi 4. sezonu ile izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Her hafta aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri olan Çukur dizisi pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV’de yayınlanıyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Erkan Koçak Köstengil ve Damla Sönmez gibi isimlerin oynadığı Çukur dizisinde İstanbul’daki Çukur mahallesini korumaya çalışan Koçovalı ailesinin ve Çukur halkının hikayesi anlatılıyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi 109. bölümü ile geçen hafta izleyicisinin karşısına çıktı. Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde Koçovalı ve Erdenetliler arasında savaş devam ederken Yamaç zor bir kararın eşiğine gelir. Cengiz ve Kulkan işbirliğinin de dikkat çektiği son bölüm büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Koçovalı ailesi ve Çukurlular, Nehir ve Efsun’u kurtarmak için harekete geçer. Nehir ve Efsun’u kurtarmak için başlayan mücadelede Yamaç çok zor bir durumda kalır ve bir karar vermesi gerekir. Bu sırada son yaşadığı olaylarla yıkılmaya başlayan Cengiz ise Kulkan’ın yardımı ile yeniden ayağa kalkar. Erdenetliler yeniden güçlenir güçlenmez hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde Çukur’a saldırmaya başlar. Bu sefer hiç acımaları olmayan Erdenetliler’in yeni saldırıları karşısında Yamaç ise beklenmedik planını devreye sokar. Yamaç’ın planını uygulamaya başlayan Koçovalı ailesi, Erdenetlilerden sürpriz bir ismin sonunu hazırlar.

Çukur Dizisi 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen aksiyon dolu son bölümünün ardından Yamaç’ın atacağı yeni adımlar merak konusu oldu. Koçovalı ve Erdenet aileleri arasında savaş git gide yükselirken yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.