Zuhal Topal'la Sofrada 513. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 5 Ocak 2021 Günün Puanlanması Kaç Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Rekabet ve eğlence dolu anların yaşandığı programda her hata birbirinden renkli isimler kıyasıya mücadele ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV’de.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana büyük ödül için mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği, kaynanaların ise puanlama yaptığı programda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı alan gelin haftanın birincisi oluyor. Haftanın birincisi olan isim 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün ekrana gelen bölümü ile yeni haftaya başladı. Bu haftada birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyecekleri yarışmada birinci olacak isim merakla bekleniyor. Yarışmanın sıkı takipçileri 4 ocak günü kimin yarıştığını ve haftanın ilk yarışmacısının kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta olduğu gibi bu hafta da yeni yarışmacılar izleyenlere tanıtıldı. Haftanın ilk yarışmacıları ise Elif Çetinalp ve kaynanası Semra Güre oldu. Programa kazanmak için katıldıklarını söyleyen iddialı ikili ilk gün performanslarını sergiledi. Elif Çetinalp haftanın ilk gününde kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 20 puan aldı. Haftanın ilk yarışmacısı Elif Çetinalp’in birinci olup olamayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 5 Ocak Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Rekabet ve eğlence dolu programda bugün yarışacak gelinin kim olduğu ve aldığı puan merak ediliyor. Haftanın ikinci yarışmacılarının Zerrin Ubay ve kaynanası Nesrin Ubay olduğu açıklandı. Ancak gelin Zerrin Ubay’ın kaç puan aldığı henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Programın ardından yarışmacının aldığı puanı haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.