Zuhal Topal'la Sofrada 513. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ocak 2021 Günün Puanlanması Kaç Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Zuhal Topal’la Sofrada, rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile yayınlanan program izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Her hafta renkli yarışmacıları ile seyirciyi ekrana çeken program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV’de yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2021 Çarşamba FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelin haftanın birincisi oluyor ve 15 bin liralık büyük ödülü kazanıyor. Programda heyecan her bölüm devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 5 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Yarışmanın ikinci gününde yine rekabet ve eğlence dolu anlar yaşandı. Sevilen yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde yarışan isimler ve puanları ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ikinci yarışmacısı performansını dün sergiledi. Haftanın ikinci gününde Zerrin Ubay ve kaynanası Nesrin Ubay yarıştı. İddialı ikilinin kaç puan aldığı ise merak konusu oldu. Kalabalık menüsü ve iddialı sunumu ile yarışan Zerrin Ubay, mutfaktaki hünerleri ile ilk gün yarışmacısını geride bırakmayı başardı. İlk gün yarışmacının aldığı 20 puanı geçen Zerrin Ubay’ın bu haftanın birincisi olup olamayacağı merak konusu oldu. Programın finali merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programın haftanın 3. yarışmacısı bugün ekrana gelecek. Yarışmanın sıkı takipçileri bugün yarışacak ismin kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün Nil Öztürk Şahin ve kaynanası Serihan Şahin yarışacak. İkilinin aldığı puan ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.