Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2021 Perşembe Show Tv Canlı izle!

Hafta içi her gün 15:15’te izleyici ile buluşan programda sunucu Didem Arslan Yılmaz, gerçeklerin peşinde koşmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2021 Perşembe Show Tv Canlı izle TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve dün yayınlanan yeni bölümü ile neden kısa sürede sevildiğini bir kez daha gösteren Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, gerçek hayattan ekranlara taşıdığı hikayelerle yayın hayatına devam ediyor. Hafta içi her gün 15:15’te izleyici ile buluşan programda sunucu Didem Arslan Yılmaz, gerçeklerin peşinde koşmaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı pek çok yerinden kendisine ulaşanlara yardım elini uzatan güzel sunucu, sesini duyuramayanların sesi ve gerçeği açığa çıkartmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Dünkü Yayında Ne Oldu, 6 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün yayınlanan bölümünde Sezay Hanım’ın ablası Sevtap Hanım, kardeşi ve kocası ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kocasının var olan bir ilişkisinden şüphelenen Sezay Hanım’ın eşini adım adım takip ettiğini belirtirken, kardeşinin Ali Bey’i itirafta bulunmak zorunda bırakacak bir kanıt da elde ettiğini iddia etti.

Koronadan bunaldığı için evi terk eden eşi için yardım isteyen Bekir Can, eski evliliğine ait bilgiler paylaştı. Eve gelen çiçeklerin birisi üzerinde “Ekrem” ismini görünce durumdan şüphelendiğini ifade eden Bekir Can, eski eşinin kendisini 4 farklı erkek ile aldattığını iddia etti. Yeni eşi ile tanışmanın hemen ertesi günü evlendiklerini ifade ederek, evliliklerinin güzel gittiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.