Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 7 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu?

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Seda Sayan ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Her hafta 4 gelin ve kaynananın kıyasıya mücadele ettiği programda yarışmacılar birinci olmak için kıyasıya yarışıyor.

Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen program bu sezon da reyting oranları ile başarı kazanıyor. Günün birincisi olan gelinin çeyrek altın ve haftanın birincisi olan gelinin 5 altın bilezik kazandığı yarışma, hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu?

Bu hafta yeni sunucusu Seda Sayan ile ekrana gelmeye başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan zirveye yükselmeye devam ediyor. Gelinlerin günün ve haftanın birincisi olabilmek için kıyasıya mücadele ettiği programda dün yine eğlenceli dakikalar ekrana yansıdı. Haftanın hergünü gelinlerin yemek yaptığı kaynanaların puan verdiği yarışmada dün ekrana gelen bölümde ise kaynanalar mutfağa girdi. Seda Sayan’ın sürprizlerle dolu bir bölüm ile izleyenleri şaşırttığı programda günün birincisi olan kaynana ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında dün gelinler değil kaynanalar mutfağa girdi. Günün birincisi olan kaynana ise 19 puan alan Semra hanım oldu. Gelinlerden ve Seda Sayan’dan en yüksek puanı almayı başaran Semra hanım çeyrek altını kazanırken, Yasemin hanım 18 puan ile onu takip etti. Nurten hanım 11 puan alırken, Elmas hanım ise 10 puan ile günü son sırada kapattı. Kaynanaların terleyerek mutfağa girdiği 6 ocak bölümünde hem eğlence hem de rekabet dolu anlar ekrana geldi.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 7 Ocak Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta’da bugün birinci olan isim merak ediliyor. Dün kaynanaların yarıştığı programda bugün yeniden gelinler tezgah başına geçecek. Program saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında güncel puan durumunu ve çeyrek altının bugünkü sahibini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.