Akıncı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 8 Ocak 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarında geçen hafta ilk bölümü ile ekrana gelen Akıncı dizisi büyük yankı uyandırdı. Türkiye’deki ilk süper kahraman dizisi olan Akıncı’nın başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşıyor.

Akıncı Dizisi Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Birçok ünlü ismin de yer aldığı dizide Akıncı isimli süper kahramanın İstanbul’da suç örgütleri ile nasıl mücadele ettiği anlatılıyor. Dizi her hafta cuma akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelecek.

Akıncı Dizisi İlk Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Akıncı geçen hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan Akıncı dizisinde, suç dünyası ile mücadele eden kahraman Akıncı ve onun gerçek kimliğini bulmaya çalışan gazeteci Nergis’in tanışması ekrana geldi. Süper kahraman hikayesi olan Akıncı ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini topladı.

Akıncı dizisinin ilk bölümünde İstanbul suç dünyasına karşı mücadele eden Akıncı, terör örgütlerinin yapacağı silah teslimatını öğrenir. Teslimata engel olmak için harekete geçer. Orhan’ın topladığı bilgilerle müdahale için hazırlanan Akıncı, bu işe engel olmak için yola çıkar. Bu sırada 3 yıldır Akıncı’nın peşinde olan ve onunla ilgili yaptığı haberlerle tanınan Nergis Emiroğlu da bu haberin peşine düşer.

Hem teslimatı haber yapmak isteyen hem de Akıncı’nın gerçek kimliğini öğrenmek isteyen Nergis Emiroğlu, teslimatın yapılacağı yere ulaşır. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdururken diğer yandan da bu işin arkasındaki ismi ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Bu sırada İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay da Akıncı’nın peşindedir. Kemal Günay şimdi ise ekibe yeni gelen ve ele avuca sığmaz bir komiser olan Cüneyt ile uğraşmak zorunda kalır. Komiser Cüneyt ise İstanbul’a Akıncı dosyası için gönderilmiştir.

Akıncı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin ekrana gelen ilk bölümünün ardında dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. Akıncı’nın yeni bölümde yaşayacağı maceralar ve gazeteci Nergis ile aralarında geçecekler şimdiden merakla bekleniyor. Dizi 2. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.