Arka Sokaklar Dizisi 572. Bölüm Full İzle! 8 Ocak 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türk televizyon tarihinin en uzun yapımlarından biri olan Arka Sokaklar, 15. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Arka Sokaklar dizisinde her hafta yaşanacak maceralar merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 KANAL D Canlı İzle! TIKLAYINIZ

İstanbul asayişinde görevli özel bir ekibin mesleklerine olan bağlılıklarının, arkadaşlıklarının ve hayatlarının anlatıldığı dizide Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 571. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisi geçen hafta 571. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son yayınlanan bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Mesut’un hayatının tehlikeye girdiği 571. bölümde tüm ekip umutsuz bir bekleyiş içindedir.

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümde Mesut’un bulunduğu bölge olan Karaçamlı’dan gelen patlama haber tüm ekibi tedirgin eder. Mesut’tan haber almak için hemen Karaçamlı Emiyeti ile iletişime geçen ekip hiçbir şey öğrenemez. Selin, Ali, Hüsnü ve Cemal hemen Karaçamlı’ya doğru yola çıkar ve oradaki ekiplerle beraber çalışmaya başlar. Patlamanın olduğu yerden herkesin cesedi çıkar.

Yalnıza İlhan ve Mesut’ın cesetleri bulunamaz. Bu sırada ekibin İstanbul’da kalan kısmı ise merakla beklemektedir. Hüsnü yaşlı bir maça tarafından baygın halde bulunan İlhan’a ulaşmayı başarır ancak Mesut hala ortada yoktur. Bu sırada internete düşen bir işgence videosu ile ortalık yeniden karışır.

Videoyu ilk gören Zeliş, hemen emniyete gider ve diğerlerine gösterir. Babasının yaşadıklarını gören Tunç sinir krizi geçirir. Selin de gördükleri karşısında şok olur. Mesut’u bulmak için her yolu deneyen ekip artık umudunu yitirmiştir.

Arka Sokaklar Dizisi 572. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Mesut’un nasıl bulunacağı merak konusu oldu. Son bölümü ile izleyenlere duygusal anlar yaşatan dizide Mesut’un nasıl kurtulacağı merak konusu oluyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.