Gönül Dağı Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 9 Ocak 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi ilgi ile takip ediliyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı yapımda yaşanacaklar merak konusu olmaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile bulunuyor.

Gönül Dağı Tamamı Tek Parça 9 Ocak 2021 TRT1 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisinde Berk Altan ve Gülsim Ali İlhan başrolleri paylaşıyor. Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek ekrana taşınan dizide Taner ve kuzenlerinin yaşadıkları bozkıra sığmayan hayalleri ve aşkları anlatılıyor. Dizide her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Gerçek hikayelerden esinlenerek ekrana gelen dizi samimi anlatımı ile büyük beğeni topluyor.

Gönül Dağı Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 10. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni toplayan dizide Dilek ve Taner’in aileleri işleri karıştırmaya başlar. Muammer ve Hüseyin arasında da dede olma yarışının başladığı 10. bölüm ilgi ile izlendi.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Halime ve Gülsüm, Taner ile Dilek’in aşk yaşadığını öğrenir. Çocuklarını korumak isteyen anneler bu haberle atağa geçer. Dilek ve Taner’in anneleri ciddi bir konuşma yapar. Bu sırada Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Bu haberi içinde tutamaz ve Muhammer’e dede olacağının müjdesini verir. Muhammer’in dede olacağını öğrenen Hüseyin ise ondan önce dede olmak için harekete geçer ve Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Yaşananlardan habersiz olan Ramazan ise Asuman’ı yeniden müzik ile barıştırmanın yollarını aramaya başlar.

Gönül Dağı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen eğlence dolu son bölümünün ardından tek derdi Asuman olan Ramazan’ı bekleyen büyük sürpriz merak konusu oldu. Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm’ün bu aşkı engellemek için neler yapacağı da merak edildi. Dizinin heyecanla beklenen 11. bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.